ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ
Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που απαιτείται η προκαταβολή του 50% από το συνολικό ποσό μιας παραγγελίας. Οι περιπτώσεις αυτές είναι οι εξής:

Όταν η παραγγελία σας περιλαμβάνει είδη που χρειάζονται κατασκευή ή επεξεργασία ή ειδική κοπή ή στολισμό ή είναι ειδικά κατά παραγγελία είδη. Τέτοια προϊόντα είναι τα εξής:

Μπομπονιέρες, Προσκλητήρια, Κουφέτα, Πακέτα Βάπτισης και Σετ στολισμένα (κουτιά, λαμπάδες, σετ λαδικών, μαρτυρικά, βιβλία ευχών κλπ.), Βαπτιστικά Ρούχα, Παπούτσια και Λαδόπανα, Λαμπάδες Γάμου αστόλιστες ή στολισμένες, Στέφανα γάμου και μπουτονιέρες, Κηροστάτες και Φωτιστικά, Κεριά στολισμένα, Σετ Γάμου στολισμένα (καράφες, δίσκοι, ποτήρια), Στολισμοί ή διακοσμητικά είδη Γάμων ή Βαπτίσεων και διάφορα άλλα είδη που χρειάζονται κατασκευή ή επεξεργασία ή στολισμό.

Όταν η παραγγελία σας υπερβαίνει γενικώς τα 120 ευρώ ανεξάρτητα από τα είδη που περιέχει.

Οι καταθέσεις των προκαταβολών γίνονται στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Eurobank και στην Εθνική τράπεζα (δείτε παρακάτω).

Κατά την κατάθεση της προκαταβολής ζητήστε οπωσδήποτε από τον υπάλληλο της τράπεζας να γράψει στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμο που αντιστοιχεί στην παραγγελία που κάνατε.

Μετά την κατάθεσή σας, για να προχωρήσει η παραγγελία σας, πρέπει να συμπληρώστε και να μας αποστείλετε οπωσδήποτε την Φόρμα Ειδοποίησης Πληρωμής δίνοντας κλικ εδώ. Η φόρμα διαβιβάζεται αυτόματα στο λογιστήριό μας και έτσι η παραγγελία σας προχωράει ακόμα πιο γρήγορα.

Το καταθετήριο της τράπεζας έχει την ισχύ απόδειξης είσπραξης για τα χρήματα που εισέπραξε η εταιρία μας από εσάς και για τον λόγο αυτό πρέπει να το φυλάξετε μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας.

ΕΛΛΑΔΑ
Οι πληρωμές των παραγγελιών γίνονται με τους εξής τρόπους:
Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ courier “ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ
Με αντικαταβολή μέσω courier “Γενική Ταχυδρομική”

* Με κατάθεση στην Τράπεζα Eurobank:

120px-EurobankΑριθμός Λογαριασμού: 00260407350100314123
IBAN: GR2602604070000350100314123
Δικαιούχος: Παρέτσιος Χ.Γεώργιος

* Με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα:

Ethniki-trapeza-logo

Αριθμός Λογαριασμού: 464/612580-82
IBAN: GR3501104640000046461258082
Δικαιούχος: Παρέτσιος Χ.Γεώργιος

 

Για μεταφορές χρημάτων προς Eurobank ή Εθνική από άλλες Τράπεζες:
Τυχόν τραπεζικά έξοδα (προμήθειες για την μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα (εκτός της Eurobank) ή από μετατροπές ξένων νομισμάτων) επιβαρύνουν τον αποστολέα των χρημάτων. Εάν χρησιμοποιείτε e-banking άλλης τράπεζας (εκτός της Eurobank) για να μεταφέρετε ποσά επιλέξτε: “Επιβάρυνση με τα έξοδα όλων των τραπεζών – ένδειξη (OUR)”.

Αν θα χρησιμοποιήσετε e-Banking για την μεταφορά των χρημάτων στα πεδία “Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής” ή “Αιτιολογία (για τον δικαιούχο)” ή πριν από το όνομά σας στο πεδίο της αιτιολογίας συμπληρώστε τον αριθμό της παραγγελίας σας (π.χ.90989 – Επίθετο Όνομα) . Έτσι θα γίνει ακόμα πιο γρήγορη και σωστότερη η ταυτοποίηση της παραγγελίας σας.

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 

Οι πληρωμές των παραγγελιών από την Κύπρο και όλες τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του εξωτερικού γίνονται μόνο με προεξόφληση.
Η επιχείρηση μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις αποστολών με υπαιτιότητα της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφορών που ανέλαβε τη μεταφορά .
Για παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις εντός Ελλάδος τα μεταφορικά έξοδα συμπεριλαμβανόμενου του κόστους αντικαταβολής είναι 5,00 ευρώ μέχρι 2 κιλά και συν 1 ευρώ κάθε κιλό παραπάνω.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά με courier σε όλη την Ελλάδα, εφόσον έχουν καταχωρηθεί και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα.

Τα μεταφορικά για αποστολή εντός Ελλάδας είναι 6€.

Όλα τα βαπτιστικά είδη προκειμένου να αποσταλούν πρέπει να γίνει εξόφληση του συνόλου της παραγγελίας και ισχύουν οι χρόνοι αποστολής που αναγράφονται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Για τα βαπτιστικά και τα είδη γάμου προϊόντα δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

Οι χρόνοι αποστολής αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν .

Σε περίπτωση που κάτι είναι επείγον ενημερώστε μας τηλεφωνικά.

Tα δέματα που ξεπερνούν τα 5 κιλά αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία . Για δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για ενημέρωση του κόστους αποστολής (αν ειναι μεγαλύτερο απο αυτό που χρεώθηκε κατα την παραγγέλία σας).